Home

BuitenSpel theater is een vereniging opgezet door en voor mensen die opgegroeid zijn met toneel. Al deze mensen hebben ervaring met spelen, dansen en/of zingen.

teaserEen groot deel van deze ervaring komt voort uit de jeugd -toneelvereniging Repelsteeltjes. Deze vereniging is echter alleen bedoeld voor mensen tot 20 jaar. Daarom zien wij een kans om de opgedane ervaring en het talent niet verloren te laten gaan. Wij willen doorgaan en al die enthousiaste mensen een kans geven om zich bezig te kunnen houden met een hele mooie hobby en zich te kunnen blijven ontwikkelen.

In onze omgeving bestaan al verschillende toneelgezelschappen. Maar dit zijn over het algemeen al vaste groepen en zij focussen zich bijna volledig op toneel/cabaret. In tegenstelling tot deze bestaande toneelgezelschappen willen wij niet gaan werken met een vaste groep spelers. Het idee is juist om iedere 2 jaar een compleet nieuwe productie te starten met een nieuwe samenstelling van mensen. Hierdoor denken wij het enthousiasme hoog te houden en onze draagkracht zo breed mogelijk te maken. Daarnaast willen wij in onze producties ruimte houden voor een combinatie van toneel, dans, zang en muziek.

Zoals eerder aangegeven gaan wij spelen met een groep jonge mensen, die ervaring hebben, maar ook vooral verder willen groeien in de diverse disciplines. Hierdoor creëren we in onze ogen een creatieve leeromgeving waarin iedereen elkaar kan coachen en van elkaar kan leren.

In mei 2015 gaan wij ons eerste voorstelling spelen, op een locatie, waarschijnlijk in de openlucht, in de gemeente Zundert. Meer informatie zal hier en op onze facebookpagina de komende maanden verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.