Opening Speelbos Gilze een groot succes

Op zaterdag 22 april verzorgde BuitenSpel theater de opening van het gloednieuwe Speelbos in Gilze. Het Speelbos met als thema ‘reuzen’ werd door vele kinderen en ouders bezocht. De jeugdburgemeester stond op het punt om het Speelbos te openen toen plotseling een verstrooide professor opdook!

Professor Reuzenboom vertelde de kinderen dat de reus per ongeluk wat grootgroeidrank had gemorst. Hij was in paniek omdat hij dacht dat er insecten van de drank hadden gesnoept. Toen de professor de bezoekers ondervroeg, verschenen er ineens drie reuze-insecten. Samen met jeugdburgemeester Dunya Akbari en voorzitter van het Speelbos (Alex Beune) stapte de professor op de insecten af. Nadat de professor had uitgelegd wat er was gebeurd, werd er besloten dat de insecten een tegengif moesten drinken. De insecten wilden echter nog ravotten in het Speelbos met alle kids. Ze besloten om het tegengif later te drinken.

De jeugdburgemeester, de voorzitter van het Speelbos en professor Reuzenboom proostten met het tegengif op de opening van het Speelbos. Na afloop van de opening hadden de insecten nog even de tijd om met de kinderen het Speelbos te ontdekken! Hierna dronken zij ook het tegengif en veranderden ze weer terug in kleine insecten.

Meer dan 200 kinderen hebben zich deze dag vermaakt in het Speelbos, het was een groot succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.