PRODUCTIE 2019

Op 10, 11, 17 & 18 mei 2019 speelt BuitenSpel theater:

VERSTOORD & EVENWICHT

BuitenSpel theater speelt dit jaar maar liefst twee stukken: VERSTOORD & EVENWICHT. Dit project is een samenwerking met 2 jonge, enthousiaste studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. De studenten hebben beiden een eigen visie op theater. Met deze visie ontwikkelen zij samen met onze spelers twee verschillende stukken.

In VERSTOORD word je meegenomen in een hopelijk onherkenbaar verhaal. De negen spelers gaan op zoek naar de link tussen een eeuwenoude mythe en de huidige maatschappij. Hebben we daadwerkelijk van de tijd geleerd?

EVENWICHT neemt je mee in een zoektocht naar de balans in de wereld. Vijf jongeren gaan op zoek naar een compromis die past bij de samenleving waar we ons in bevinden.

De voorstellingen zijn op 10, 11, 17 & 18 mei. Beide voorstellingen vinden plaats op 1 avond. Het kopen van een ticket geeft toegang tot beide voorstellingen. De voorstellingen duren beide circa 45 minuten. Tussen de voorstellingen is er een pauze. We verzamelen bij Café de Valk in Wernhout en gaan daarna gezamenlijk te voet naar de speellocatie. Tickets zijn te bestellen via Eventgoose. Je ontvangt de tickets dan snel en gemakkelijk in je mailbox!