PRODUCTIE 2022

Op 27, 28 & 29 mei speelt BuitenSpel theater:

Johannes de Parkiet

“Dit verhaal begint waar het zou moeten beginnen. Bij het begin, waar het allemaal begonnen is. Dan weet je verderop in het verhaal, waarom er iets gebeurt. Zo kom je niet voor verassingen te staan.” Het is een verhaal met een begin, een midden en een einde. En daar in het midden, daar gebeurt van alles. Zoals eigenlijk bij elk verhaal…

Gijs heeft een prachtig vogelverblijf gebouwd! Dagenlang is hij met eikenhout, vogelgaas, spijkers en verf bezig geweest om zijn eigen vogelkooi te bouwen. En nu is hij eindelijk klaar! De volière is groot genoeg om tientallen, misschien wel honderden vogels in te houden. Zoveel heeft Gijs er alleen niet. Hij heeft er maar eentje. Johannes de Parkiet! Johannes raakt al snel gewend aan zijn nieuwe verblijf. Hij heeft alle ruimte en het voer en water is voor hem alleen. Hmmm, heerlijk! Echt een upgrade ten opzichte van zijn vorige kooitje.

Johannes kan maar kort genieten van zijn eigen stekje want al snel komen er meer, nieuwe vogels in ‘zijn’ volière. Zal Johannes kunnen wennen aan zijn nieuwe medebewoners of is een vriendschap met deze vreemde vogels onmogelijk?

De voorstellingen zijn op 27, 28 & 29 mei 2022. Deze korte productie duurt circa 45 minuten. De bewerking en regie zijn in handen van Niels Jochems. Tickets zijn te bestellen via Eventgoose. Je ontvangt de tickets snel en gemakkelijk in je mailbox!

Extra info:
De speellocatie is rolstoelvriendelijk. Er is een mogelijkheid om na te borrelen in de foyer. Tickets kosten €5,- per stuk (excl. servicekosten).

Vrijdag 27 mei & zaterdag 28 mei
Inloop: 19:00 uur
Start voorstelling: 20:00 uur

Zondag 29 mei
Inloop: 13:00 uur
Start voorstelling: 14:00 uur