PRODUCTIE 2023

Op 12, 13, 20 en 21 mei speelt BuitenSpel theater:

LEAR/LEER

Dit stuk is gebaseerd op de eeuwenoude tragedie ‘King Lear’. Het verhaal van Shakespeare met te veel personages, te veel verhaal-lijnen en te veel verraders.

In een wereld die alsmaar voller wordt met mensen, meningen, problemen, oplossingen en aanpakken lijkt dit stuk van Shakespeare precies voor deze tijd geschreven. Wie hoort de ander oprecht? Wie heeft er geen dubbele agenda? Wie handelt voor het weten van de spelregels? Tot wat leidt roekeloosheid die is ontstaan vanuit paniek of machteloosheid? In deze herschrijving van het bekende verhaal gaan de spelers van Buitenspel theater op zoek naar een andere aanpak dan die van Shakespeare. De vraag is echter; Wat is een effectief alternatief? Wellicht kunnen we samen iets leren van Lear.

De voorstellingen zijn op 12, 13, 20 en 21 mei. Deze productie duurt circa 75 minuten. De bewerking en regie zijn in handen van Liselotte Backx. Tickets zijn te bestellen via Eventgoose. Je ontvangt de tickets snel en gemakkelijk in je mailbox!

Tickets kosten €12,- per stuk (incl. servicekosten).

Aanvang voorstellingen
Inloop (foyer open): 20:00 uur
Start voorstelling: 20:30 uur

Extra info:
In onze foyer kun je zowel voor als na de voorstellingen een drankje nuttigen. De foyer is elke voorstelling geopend vanaf 20:00 uur.

Nog belangrijk:

– De speellocatie is onverwarmd. Zorg voor de zekerheid dat je je aankleedt naar de weersomstandigheden. (Je zit uiteraard droog en er  zijn dekentjes beschikbaar.)

– Er is parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen maar de ruimte is enigszins beperkt. Kom het liefst met de fiets als dat mogelijk is en probeer samen te rijden als je met de auto komt.

– Rolstoelgebruiker of moeilijk te been? Wij zorgen graag voor een goed gepaste zitplaats en mogelijkheid tot (dichtbij) parkeren. Mail ons gerust, dan regelen wij dit.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met info@buitenspeltheater.nl.