Wie zijn wij?

BuitenSpel theater is een vereniging opgezet door en voor mensen die opgegroeid zijn met toneel. Al deze mensen hebben ervaring met spelen, dansen en/of zingen.

BuitenSpel theater biedt een podium voor spelers vanaf 20 jaar, omdat talent en ervaring niet verloren mogen gaan. Wij willen deze enthousiaste mensen een kans geven om zich bezig te kunnen houden met een hele mooie hobby en zich te kunnen blijven ontwikkelen.

In onze omgeving bestaan al verschillende toneelgezelschappen. Maar dit zijn over het algemeen al vaste groepen en zij focussen zich bijna volledig op toneel/cabaret. In tegenstelling tot deze bestaande toneelgezelschappen willen wij niet gaan werken met een vaste groep spelers. Het idee is juist om iedere 2 jaar een compleet nieuwe productie te starten met een nieuwe samenstelling van mensen. Hierdoor denken wij het enthousiasme hoog te houden en onze draagkracht zo breed mogelijk te maken. Daarnaast willen wij in onze producties ruimte houden voor een combinatie van toneel, dans, zang en muziek.

Zoals eerder aangegeven gaan wij spelen met een groep jonge mensen, die ervaring hebben, maar ook vooral verder willen groeien in de diverse disciplines. Hierdoor creƫren we in onze ogen een creatieve leeromgeving waarin iedereen elkaar kan coachen en van elkaar kan leren.

In mei 2015 speelden wij onze eerste voorstelling op een locatie in de openlucht in de gemeente Zundert. Meer informatie over toekomstige producties zal hier en op onze facebookpagina  verschijnen. Blijf ons volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.